nederland

Terug in Nederland: Flexibiliteit en Ontspanning

Onze plannen waren oorspronkelijk anders, maar zoals vaak met reizen, moet je flexibel blijven. Toen de temperaturen in Spanje en Frankrijk steeds verder opliepen, besloten we beetje bij beetje noordwaarts te trekken. En nu staan we weer in Nederland.

Rust én Gezelligheid

We hadden behoefte aan rust en zijn neergestreken op een heerlijk plekje op de Veluwe. Dichtbij familie en vrienden, maar toch omgeven door de kalmte van de natuur. Zo kunnen we in alle rust genieten, terwijl we op elk moment de gezelligheid kunnen opzoeken wanneer we daar zin in hebben. Bovendien is het fijn dat vrienden en familie ons gemakkelijk kunnen bezoeken.

Werken en ontspannen

Hoewel Spanje altijd als thuiskomen voelt, is het heerlijk om in de zomer even in Nederland te zijn. Hier is het weer een stuk aangenamer en kunnen we wat praktische zaken regelen. Zonder airco in de camper is die afwisseling trouwens ook wel prettig! Het koelere klimaat helpt ons om bij te komen van de hitte én biedt ruimte om wat werk te verzetten.

Wat we missen als we niet in Nederland zijn? Eigenlijk weinig, behalve het samenzijn met vrienden en een beetje familie.

Onderhoud & Regelzaken

Zoals je misschien eerder hebt gelezen, raakten we in Frankrijk met een klein hoekje van de camper de grond. Begin september laten we dat fixen, samen met het vervangen van de luifel die zijn beste tijd heeft gehad. Ook de remmen laten we meteen controleren, zodat we straks weer veilig de weg op kunnen.

Het eerste wat Sandra deed na terugkomst? Naar de kapper! Na drie maanden was dat wel even nodig 😉

Daarnaast zijn er altijd dingen die je makkelijker in Nederland kunt regelen. Van digitale upgrades tot aan spullen die we in Spanje nog niet gevonden hebben – die vullen we hier nog even aan.

Tijd voor ontspanning

De komende weken staan in het teken van uitrusten, lezen, een beetje werken en tijd doorbrengen met vrienden en Sandra’s moeder. Oh, en natuurlijk volgen we (vooral Sandra) de Olympische Spelen in Parijs.

Wat daarna komt? Dat zien we wel. De eerste afspraak onderweg is al gemaakt, dus blijf ons volgen voor de volgende avonturen!

¡Hasta luego!